Kineziotape profesionale

Basic Features

  • Type: Ngjitëse

Brand

  • Brand: Professional

Shirit  atletik i cili ndihmon ne permiresimin e muskujve
🤍Duke ndihmuar në rritjen e rrjedhjes së gjakut në zonën e dëmtuar, shirit atletik zvogëlon ënjtjen e cila lehtëson dhimbjen
🤍Elasticiteti i shiritit atletik mund të shërbejë gjithashtu si mbështetje për muskujt e prekur
🤍Natyrisht kthehet në pozicionin e tij origjinal, i cili heq një pjesë të ngarkesës së muskujve të atletit
🤍Ky është shiriti kinesiologjik: një shirit terapeutik që aplikohet në mënyrë strategjike në trup për të siguruar mbështetje, për të zvogëluar dhimbjen, për të zvogëluar ënjtjen dhe për të përmirësuar performancën