Këpucë verore meshkujsh

Basic Features

  • Size: 42

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Këpucë vere 

Material I hollë për të mbajtur këmbët freskët 

Të lehta dhe të kombinueshme me sport dhe klas

Masa 41, 42