Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

Kepuce lekure me platforme

Brand

  • Brand: Giovanni Lombardi

Kepuce Giovanni Lombardi 100% lekure me gome me platforme. Vine ne numeracion nga 35 deri ne 40. Te bukura pa fund, kunder shiut dhe normalisht me komoditetin me te larte te lekures.