Kepuce

Basic Features

  • Color:
  • Number: 42
  • Material: Gomin e kopresuare

Brand

  • Brand: Kineze

Kepuce per meshkuj te rehacme ne ecje pershtaten dhe me kohe me shi, nr 41 42 43 44