Kepuc dimri

6,500L 9,800L

Basic Features

  • Color:
  • Number: 36

Brand

  • Brand: EL-TIMO

Shënime

  • Gjendje 36,37,38,40

Kepucë  dimri per femra ,lëkure origjinale e nderthurur me lekure kali dhe dizain leopard.Komode per perdorim te perditshem,shumë e lehte në këmbe.