Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

Kemishe me vija

Brand

  • Brand: Turke

Kemishe pambuk me vija bojqiell dhe jake te bardhe me dizenjo. Masat S deri ne L. Prerje normale (jo oversize)