Kapsulat LR Active Freedom

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • Made in Germany

 * Mbështet mirëmbajtjen e kockave dhe muskujve 

* Është shërues për formimin normal të indit lidhor

*  Me lëndë ushqyese të rëndësishme si vitaminat E & D dhe mangani 

* Është pa gluten dhe laktozë 

* Vitamina D është e rëndësishme për mirëmbajtjen e dhëmbëve dhe eshtrave, si dhe për funksionin normal të muskujve. 

* Mangani ndihmon në formimin normal të indit lidhës.

(Suplementi ideal i Xhelit për pije Aloe Vera LR Active Freedom )

60 kapsula  për 1 kanaçe