Kambale lëkure me dekor

6,500L 12,800L

Kambale lëkure me dekor e punuar me dore unike si model,shume e ngrohte dhe komode në këmbe per dotet e ftohta të dimrit

Didponohet dhe ne ngjyre bezh

Basic Features

  • Material: Lëkure origjinale
  • Number: 37
  • Color:

Brand

  • Brand: EL-TIMO