Kambale lekure

6,800L 13,000L

Basic Features

  • Material: Lekure origjinale
  • Number: 37
  • Color:

Brand

  • Brand: Romanelly

Kambale lekure origjinale me dizain .Nje model i vecante i punuar me lëkure me dizain shumëngjyresh.E lehte dhe praktike në perdorim për te gjitha tipet e kembeve