INSTANTLY AGELESS

INSTANTLY AGELESS: Formula e Rinimit të Menjëhershëm!!
PAMOSHË për
vetem dy minuta ju largoni: *Rrudhat rreth syve
*Qeskat nen sy
* Nasolabial Linjat
*Rrudhat e mimikes ne balle & mbi vetulla
*Poret e zgjeruara *Shenjat dhe njollat

Një bustinë- disa përdorime! Zgjidhje për 2 minuta! Ageless është një zgjidhje e shpejtë dhe efektive për rrudhat dhe qeset poshtë syve. Ky mikrokrem vepron për 2 minuta. Përdoret në çdo zonë të fytyrës dhe efekti zgjat 6 deri në 9 orë. Nese perdoret vazhdimisht pas disa kohesh rrudhat do jene larguar 50%

Kutia ka 25 cop 

Brenda 2 minutash, Instally Ageless menjëherë zvogëlon qeset nën sy, vijat e holla, rrudhat dhe poret, Ky mikro krem i krijuar posaçërisht, synon zonat që kanë humbur elasticitetin - duke nxjerë në pah një lëkurë dukshëm të tonifikuar dhe të tërhequr.

Brand

  • Brand: Luminesce

Basic Features

  • Skin type: E përzier