Iniciale

Brand

  • Brand: Art Needle

Iniciale e qendisur   ne gjergjef me diameter 12 cm .Punimi vjen sipas deshires tuaj ne model dhe ngjyre te shkronjes i cili mund te perdoret gjithashtu edhe si ornament per ne pemen e Krishtlindjes,