HAND CREAM ALOE VERA

Brand

  • Brand: LR

KREM PER DUART QE PERTHITHET SHPEJT . ME 35% XHEL ALOE VERA DHE EKSTRAKT KALENDULE BIO. USHQEN DHE HIDRATON.  DUART BEHEN TE LEMUARA DHE TE BUTA.