HAIR&BODY WASH

Basic Features

  • Usagee: Tjeter
  • Quantity: 250

Brand

  • Brand: LR

HAIR&BODY WASH XHEK FRESKUES PER FLOKET DHE TRUPIN 2NE1 . ME 35% XHEL ALOE VERA DHE EKSTRAKT BAMBUJE BIO. LARJE DHE TRAJTIM I SHPEJTE , I THJESHTE DHE EFIKAS .