Guverda për bebe unisex’s 👶🏻👧🏼

Basic Features

 • Color:
 • Dimension: Single

Brand

 • Brand: Cotton Homemade

Shënime

 • Produkti origjinal si në foto.
 • Guverdë për bebe.
 • 100 % Pambuk.
 • Përdoret në të dy anët.
 • Përmasat (95*95).
 • Guverdë+Mbulesë.
 • Materiali i brëndshëm (Vatinë e plotë).
 • Ngjyrat unisex’s (Vajza dhe Djem).
 • Dhuratë 🥳( Napa 2 copë).
 • Ideale për beba (0-6) Muajsh.