Guido Maria Kretschmer për Femra

Basic Features

  • Type: Eau de Parfum
  • Quantity: 50

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Si një stilist nderkombetar i modes, Guido Maria Kretschmer ka krijuar mode qe eshte plotesisht e perqendruar te njerzit, i orientuar te ajo qe veshin. Sigurisht, nje pamje e persosur perfshin gjithashtu nje arome qe nenvizion personalitetin tuaj :Koleksioni i perfumeve HAUTE Parfum. Eaude perfume per Femra, joshje delikate dhe hijeshi sensuale ne nje. Nje perberje e aromes se mandarines, trendafilit dhe vaniljes. 

HAUTE PERFUM 

By Guido Maria Kretschmer 

Eau de Perfum për Femra. 

Sasia | 50 ml |