Green tea mask

Brand

  • Brand: Natural

Basic Features

  • Area of usage: Fytyra
  • Reason: Pikat e zeza

Maska green tea e cila largon pikat e zeza dhe pucrat nga fytyra juaj 
Rigjeneron qelizat 
Nxit qarkullimin e gjakut
I jep lekures shkelqim dhe butesi 
Per nje fytyre te bukur dhe te paster