Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

Basic Features

  • Sleeve: Mëngë të gjata
  • Type: Te tjera

Brand

  • Brand: Prodhim Italian

Golfet me menge te gjata me kopsa tek menget. Material shume cilesor. I kombinueshem me xhinsê dhe pantallona.