Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

Fustan velvet

Brand

  • Brand: Roxelan

Basic Features

  • Case: Gjithë ditën

Fustan velvet me nje kombinim unik ngjyrash qe pranon kepuce te zeza, jeshile, bezhe dhe vishnje😍. Prerje super dhe vjen ne masat 36 deri ne 46.