Fustan saten I gjerë

Basic Features

  • Color:
  • Size: xl
  • Case: Gjithë ditën

Brand

  • Brand: ZETA OTTO

Material saten e pastër

Masa oversize 

Mund të vishet I lirshëm por dhe me rip të hollë në mes