Fustan praveror

Basic Features

  • Color:
  • Size: m
  • Case: Gjithë ditën

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Fustani që do t'iu tregojë magjike 

Material I lehtë 

Kombinohet me kambale dhe këpucë 

One size, I përshtatshëm për S M L