Fustan PLT

Basic Features

  • Case: Të tjera
  • Color:
  • Size: xxl

Brand

  • Brand: PLT

Fustan i bardhe mbas trupi 

Mase e madhe XXL
Ka nje material te gumuar dhe detajet fantastike🤩😍 Nxitoniiii!!!