Fustan PLT

Basic Features

  • Size: s
  • Color:
  • Case: Evente

Brand

  • Brand: PLT

Nese do te dukesh e veqantë dhe ne super forme ky eshte fustani i duhur ..🥰😘😍🤩Masa 34/36