Fustan PLT

Basic Features

  • Case: Evente
  • Size: m
  • Color:

Brand

  • Brand: PLT

Fustani PLT i ri 

Ka nje ngjyra te veqantë  dhe te ben te dukesh nje diveeee🫣

Dekoltea esht pjesa me yll