Fustan lino

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Basic Features

  • Color:
  • Size: s
  • Case: Gjithë ditën

Praktik. Vishet në plazh por dhe me xhinse të shkurtra poshtë në përditshmëri 

One size 

Material lino