Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

Fustan i zi pas trupit

Brand

  • Brand: Turke

Basic Features

  • Case: Evente

Per te nxjerre sa me bukur format tuaja te trupit duhet ky super fustan elastik me detaje te krahet dhe ne pjesen e fundit. Stil sirene. Vjen ne masat S M L.