Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

Fustan i zi dhe me shume ngjyra ne pjesen e siperme

Brand

  • Brand: Roxelan

Basic Features

  • Case: Evente

Nje super fustan nga firma Roxelan me detaje te mrekullueshme

Material elegant dhe dizenjo dhe qepje fantastike. Masat nga 36 deri ne 42

I bukur per evente ku deshironi te bini ne sy me finese