Fustan femrash veror, stil latin

Basic Features

  • Size: m
  • Color:
  • Case: Gjithë ditën

Brand

  • Brand: Magic.store.official

Material pambuk 

Masa oversize

Me stil latin vishet në përditshmëri dhe në raste të veçanta