Furce per pastrimin e fytyres

Brand

  • Brand: Professional

Basic Features

  • Usage: Lares
  • Skin type: Miks

🎀🩷Furce per fytyren 5 ne 1 💆‍♀️🫧
Kjo furçë ka në paketim 5 aksesorë:
Aksesorë me lustrim të papërpunuar për të hequr lëkurën e fortë.🫧💆‍♀️
Sfungjer i butë latex për masazhimin e syve dhe faqeve.🫧💆‍♀️
Sfungjer make-up për të masazhuar dhe pastruar lëkurën tuaj.💆‍♀️🫧
Masazhier rrotullues për të përmirësuar rrjedhjen e gjakut duke ruajtur ftyrën nga plakja e lëkurës.
Furcen e butë për të pastruar të gjitha skorjet e ngjitura ne siperfaqe 🩷🎀🫧💆‍♀️