Furca per make up

Basic Features

  • Usage: për hijen e syve
  • Type: Set

Brand

  • Brand: Professional

Fijet e furces jane te buta dhe te plota te cilat nuk shkaktojne bezdi dhe nuk shkaktojne alergji ne lekure 👸♥️
Per nje make up te bukur dhe profesional♥️
Paketimi mban 10 cope brenda tij♥️