FOOT CREAM

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Area of Use: Këmbët

ALOE VERA KREM TRAJTUES PER KEMBET . KREM QE PERTHITHET SHPEJT , PER SHPUTA TE PLASARITURA DHE TE THATA. •ME 30% XHEL ALOE VERA DHE EKSTRAKT MANJOLE BIO . •RIGJENERON LEKUREN E PLASARITUR DHE TE THATE . HIDRATON INTENSIVISHT.  •LEKURA BEHET ME E BUTE.