Figuactive

Basic Features

  • Usage: Dobesim

Brand

  • Brand: Figuactive

Ne ofert 5500 leke 2 cop * *
Tè dobèsohesh plot shije? Nuk èshtè problem me Figu
Active! Nè vend tè numèrimit tè kalorive, thjesht
zèvendèsoni dy vakte me njè Figu Active shijen e
zgjidhni ju 3)
Pèrgatitet shpejt dhe i shijshem. Ky shake zèvendèson
mèngjesin, drekèn ose darkèn dhe ju furnizon me tè
gjitha lèndèt ushqyese kryesore, siç janè vitaminat,
mineralet dhe gjurmèt e elementève. Mènyra mè e lehte
per tè humbur peshèn, sepse ju konsumoni
automatikisht me pak kalori - dhe shijoni
shumellojshmerinè e Figu Active!