Figu Active Supa

Basic Features

  • Ingredient: Tjetër

Brand

  • Brand: Lr Health & Beauty

A ju pelqen të hani më shije dhe nuk doni ta humbisni gjatë dieters tuaj? 

✔ Supat tona të shijshme dhe me pak kalori. 

✅ Fig Active ju ndihmojnë të shijoni dieten tuaj, të siguroni trupin tuaj më një Kombinim të ekulibruar të lendeve ushqyese dhe të shijoni njekohesisht shijet më të mira. 

✅ Domate pikante e stilit mesdhetar. 

✅ Kenaqesi Aziatike më curry 

✅ Patate Kremoze ne stilin Francez. 

⚫Me libra dhe proteinat të vlefshme. 

⚫Me nje Kombinim të ekulibruar të vitamina dhe mineraleve. 

✅ Figu Active Supa 

✅ Domate - Mediterraneè |500 g 

✔️ Patate-Auberge |500 g

✔️ Perime - cyrry India |500 g

✔️ Secila 5,590 Lekë 

✅ Doza e rekomanduar :

⚫Thjesht trazoni 4 luge (57g në 300 ml ujë të nxehte. 

Produkte të ngjashme nga Shpresa LR