Figu Active Shakes (krem çekollate)

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Ingredient: Tjetër

Shënime

  • LR Health & Beauty

PER TE HUMBUR PESHË PËR TË KOTROLLUAR PESHEN.
 ⚫ ENDERR KREMOZE ME ÇOKOLLATE.

✅ ME NJË PERMBAJTJE TË LARTË PROTEINE PËR NDERTIMIN.
⚫ MË FIBRA ME CILËSI TË LARTË NGA LEVORAJA E LIRIT DHE LEVOZHGAT PSILLIUMIT!