❤ Femme Noblesse Set EdP ( Oferte Festive)

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Type: Eau de Toilette
  • Quantity: 50

Shënime

  • Made in Germany

Aroma elegante magjeps me elegancën dhe feminitetin e parezistueshëm. Ajo mishëron një grua të butë dhe të sigurt, e cila është plotësisht e vetëdijshme. Një përbërje aromatike e jashtëzakonshme me lule portokalli, ylang-ylang. Notat bazë pluhur të vaniljes, mjaltit, myshkut dhe tonkës e rrumbullakosin aromën femërore.
Një parfum romantik, tërheqës për femra me karakter dhe stil.

50 ml