❤ Femme Noblesse Set EdP & Body Cream ( Oferte Festive)

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Gender: për femra

Shënime

  • Made in Germany

Joshje klasike Femme Noblesse është aroma e femrës, që e di se çfarë do. Autentike dhe gjithsesi femërore aroma shpërndan një përzierje lulet e portokallit, trëndafili dhe vanilja. Thelbi i sharmit femëror – si aromë dhe Krem Trupi i përshtatshëm.

 EDP  50 ml

 Body Cream  200 ml