❤ Femme Noblesse Body Cream ( Oferte Festive)

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

Shënime

  • Made in Germany

Lloji i aromës: Pudër - orientale Kompozim delikat i përbërë prej trëndafilave, luleve të portokallit dhe vanilja Trojton intensivisht