Femme Noblesse

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Basic Features

  • Quantity: 50
  • Type: Eau de Parfum

Shënime

  • Parfumet tona jan të certifikuara nga Ifra institucion që meret me certifikimin e parfumeve🤩

Parfumi më i kërkuar dhe më i shitur për momentin. Aromë elegante që prezantohet nga klasikja dhe e përherëshmja. Një aromë tërheqëse dhe mahnitëse për femra me karakter dhe stil🤩

Me nota kruesore: Portokalli, Borziloku,Kanellë, Mjaltë, dhe Tomka😍


Produkte të ngjashme nga Ermelinda LR