Femme Nobles Set

4,950L 6,640L

Brand

  • Brand: Leke

Basic Features

  • Gender: për femra

Shënime

  • 💐💐💐💐💐🌸🌸🌸🌸☘️🍀🍀🌿🌿🍃

Perfume me i shituri per femra. Perberje aromatike elegante me nje prekje Luksi. Arome e perjeteshme dhe fisnike me lule portokalli.,ylang-ylang, vanilje dhe fasule Tonka. 

Krem per Trupin Aromatik dhe i pasur, qe do t'ju mbeshtjell nga koka tek këmbët me arome sensuale te femrave fisnike. 

Produkte të ngjashme nga Shpresa LR