Feme Nobless

3,300L 5,800L

Basic Features

  • Gender: për femra

Brand

  • Brand: LR

Arome mahnitesedhe terheqese per femra!Me perberje aromatike , portokall dhe vanilje !

Produkte të ngjashme nga LR-Elona