Fasho 100% bimore per largimin e toksinave nga trupi

Brand

  • Brand: Kinoki

Basic Features

  • Usage: Dobesim

pastrueset  e kembeve kinoki te cilat 
 largojne substancat e dëmshme nga trupi, duke përfshirë:
toksinat
mbetjet metabolike
Metalet e renda
kimikatet
Si dhe celulitin nga trupi juaj 
Gjate nates ato do te veprojne duke bere nje pastrim te thelle dhe pa demtime ne menyre te shendetshme
Kembet tuaja do te ndihen me te shplodhura dhe me te rehatshme pas perdorimit te ketyre pecetave magjike