Facial gun

Brand

  • Brand: Profesionale

Fascial Gun FH-320 eshte nje masazhator personal per muskujt i cili qeteson dhimbjen e muskujve duke kryer nje masazh te shpejte. Rregullon qarkullimin e gjakut dhe largon dhimbjet e nyjeve, kyceve, qafes apo shpatullave pas nje stervitjeje te forte apo te gjate.

Eshte perdorur nga atletet profesioniste dhe persona qe vuajne nga skleroza multiple, artriti apo probleme te tjera me muskujt