Face Wash & Face Crem (Mikrosilver)

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Usage: Hidratim
  • Skin type: Miks

Problemi : Lëkurë, fytyre e papaster e yndyrshem, e petezuar, e irrituar.

✅ Shkaku kryesore :

Ne zonat më të yndyrshme të lëkurës se fytyrës, Veçanërisht në balle, hund dhe mjeker, ka shumë gjendra të yndyres aktive. Flora e lëkurës ndryshon ketu rregullisht. Mikrobioma është aq delikate në ekulibrin e saj. Rezultati :probleme më lëkurën. 

✅ Zgjidhja :

Sistemi I kujdesit për fytyren LR Microsillver Plus largon papastertit dhe bakteret nga lekura, ndihmon në kunderveprimin e acarimit dhe permirson lëkurën e fytyrës, për një kohë të gjatë. Për lëkurën e ndjeshme të fytyrës në ekuilibër. 

⚫Mikrosilver BG reduktojn mikrobet të tilla si bakteret dhe virueset. 

⚫Me nje Kombinimi specifik të perberesve aktiv për lëkurë e pastër të fytyrës në ekulibër. 

✅ Efekti I menjehershem dhe afatgjatë :barriera mbrojtes e qendrueshme, e ngjashme me rrjeten mund të mbroj deri në 12 ore. 

✅ Krem Lares LR MICROSILVER Plus pastron butesisht në thellesi të poreve dhe qetëson lëkurën. Agjenti antibacterial dhe antiviral MicroSilver BG eliminon mikrobe të tilla si bakteret dhe virueset. Mikrobioma e stresuar mund te rigjenerohet. 👀 Plus Special.

👀 Acidi salicilik largon qelizat e vdekura të lëkurës dhe hap poret e bllokuara. 

👀Dexpanthenoi qetëson dhe ushqen lëkurën e prirur për inflamacion. 

👀Zinku mbeshtet rigjenerimin e lëkurës. 

✅ Krem Rregullues për Fytyrën 

💕 Krem i fytyrës LR Microsillver Plus rigjeniron, Stabilizon dhe permirson pamje e lëkurës. 

👀Fale antibacterial dhe antiviral MicroSilver BG krem i cili përthithet shpejt çliron lëkurën nga bakteret dhe mbron nga papastertit. 

NUK ngjit, kunder yndyres.