Face Mask & Face Scrub

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Basic Features

  • Skin type: Miks
  • Usage: Hidratim

Shënime

  • Produkt gjerman i testuar nga dermatologët më të mirë😍

Për kujdesjen e fytyrës në maksimum. Face Mask dhe Face Scrub ndihmojnë  në hidratimin, heqjen e pikave të zeza dhe pastrimin e thellë të lëkurës që ju të shkëlqeni dhe fytyra juaj të duket si e bebit🤩🤩🤩