E limituar Super Omega. Kapsula Set 2 cop

Basic Features

  • Usage: Tjetër

Brand

  • Brand: LR. Health & Beauty

Shënime

  • 😍😍😍😍🙏🙏

Specialisti për të Mbeshtetur fuksionet e zemres dhe trurit dhe për të ruajtur shikimin. 

✅ 3- 1 Kapsula /99,3 g

✅ Super Omega Kapsula për shendetin e zemres. 

✅ Kapsula Super Omega ju furnizon më super acide yndyre thelbesore EPA dhe DHA të cilat ndihmojnë në fuksionin normale të zemrës. 

✅ Deshironi të bëni diçka të mirë për zemren. 

Përdorni rregullisht 3 ×1 Kapsula në ditë Super Omega dhe zemra juaj do t'ju falenderoj!!!