Drite per rritjen e luleve

Brand

  • Brand: Lule

Drite per rritjen e luleve 🪴🌿🌾
Perfekte per rritjen e luleve sidomos ne ambiente te mbyllura🌾🌿
Perfekte per rritjen e luleve  e menyre perfekte pasi zevendeson energjine dhe ngrohtesine e diellit🌿🌾
E paisur me butona nepermjet te cilave komandohet🌾🌿
Fiket ne menyre automatike nese harrohet ndezur🌿🌾
Nuk harxhon energji🌾🌿
Praktike dhe komode per tu vendosur kudo🌿🌾
Levizet dhe zgjatet sipas deshires🌾
Ndricimi nuk krijon bezdi🌾🌿