Drejtues shpine

Brand

  • Brand: Dr.levines

Shënime

  • I pershtatshem per cdo moshe dhe gjini

korigjues shpine  i cili kuron dhimbjet e shpines dhe te shpatulles
Si dhe drejton shpatullat dhe shpinen
Shtrengohet sipas permases se trupit tuaj

Lejon trupin te qendroje drejte duke reduktuar dhimbjet e shpatullave dhe te shpines 


Produkte të ngjashme nga Fizio Tirana Store