Drejtues gishti per kembet

Brand

  • Brand: Professional

Thuaj natën e mirë kërpudhave të dhimbshme Ky rregullator profesional i gungës e ripozicionon butësisht gishtin e madh të këmbës për të lehtësuar presionin dhe shqetësimin ndërsa flini ose relaksoheni në shtëpi. E rehatshme, e sigurt dhe shumë efektive, është e njëjta pajisje e përdorur nga mjekët pediatër dhe kirurgët ortopedë në mbarë  boten