Diamond 💎

Basic Features

  • Skin type: E përzier
  • Type: Ditë
  • Area of Use: Fytyra

Brand

  • Brand: LR

Me sistemin e kujdesit si në një sallon bukurie LR ZEITGARD ndalon kohën dhe ju shoqëron çdo ditë me teknologjitë inovative, teksturat dhe përbërësit e provuar të kujdesit të prodhuara në Gjermani.

Linja e kujdesit kundër plakjes Beauty Diamonds ofron kujdes premium për lëkurë me kërkesa të larta, forcon lëkurën duke filluar nga mosha 40-vjeçare dhe redukton dukshëm rrudhat. ♥️