Dermaroller

Basic Features

  • Skin type: Normale
  • Usage: Aknet

Brand

  • Brand: Professional

Një dermaroller është një rrotë e vogël dore me 54 mikro gjilpëra mbi të, e krijuar për të shpuar lëkurën dhe për të nxitur kolagjenin, për të përmirësuar strukturën, për të zbehur shenjat e akneve dhe për të lejuar depërtimin më të mirë të produktit," s Dermarolling është praktika e përdorimit të një pajisjeje dermaroller për të shpuar butësisht lëkurën në mënyrë që produktet të depërtojnë më thellë, njollat ​​e errëta të zbehen dhe njolla të ashpra të lëmohen
🤩nxit elasticitetin e lekures dhe qarkullimin e gjakut 
🤩rigjeneron lekuren deri ne brendesi te saj