Dekor me imazhin e Jezus Krishtit

Brand

  • Brand: Alena Art

Shënime

  • Alena Art ofron për ju kurse për të mësuar artin e bukur të riciklimit.Kontaktoni në nr tonë 0695442984 për më shumë detaje, informacion apo edhe personalizim të idesë dhe dëshirës suaj.Ju mirëpresim në Alena Art

Miq, Krishtlindjet po afrojnë.Bëjini dhuratë vetes apo njerëzve tuaj të zemrës një punim kaq unik dhe special.I punuar në karton dhe pe të zi,imazhi i Jezus Krishtit në kryq ,nënës së tij dhe një tjetër apostulli.Festoni me ne,festoni mirë dhe lirë me Alena Art